Ελληνικό νησί, ο κορυφαίος γαμήλιος προορισμός στον κόσμο!

Μαγεύει τους επισκέπτες του με το ιδιαίτερο τοπίο και τη μοναδική ατμόσφαιρά του: δεν έχετε καταλάβει ακόμα πιο πανέμορφο ελληνικό νησί ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προορισμός στον κόσμο;

Το ταξιδιωτικό site, Pulse βρήκε, ψήφισε και παρουσίασε τα καλύτερα στον κόσμο για να παντρευτεί κανείς. Ανάμεσά τους, μάλιστα, φιγουράρει ένα ελληνικό νησί, φημισμένο για την ιδιαίτερη κι άγρια ομορφιά του. Έχετε περιέργεια να μάθετε ποιο νησί κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της λίστας; Απλά, συνεχίστε την ανάγνωση!

1. Σαντορίνη Οι ξένοι τουρίστες την λατρεύουν ήδη αλλά, σύμφωνα με το Pulse, το μαγευτικό νησί αποτελεί τον ιδανικότερο γαμήλιο προορισμό για εκείνες τις ρομαντικές ψυχές που επιθυμούν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης κι αγάπης με φόντο έναν υπέροχα γαλάζιο ουρανό, μαγευτικά νερά και υπέροχες παραλίες. Το site επίσης αναφέρει ότι ένας γάμος επί ελληνικού εδάφους συνοδεύεται από μερικές επίκτητες παραδόσεις που συμπεριλαμβάνουν γλέντι μέχρι το πρωί!

Ποιος δε θα ήθελε να παντρευτεί με αυτή τη θέα;

Ποιος δε θα ήθελε να παντρευτεί με αυτή τη θέα;

2. Κέιπ Τάουν Ιδιαίτερα τοπία, πλούσια φύση, υπέροχο φαγητό και premium κρασί είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που υπόσχεται στους μελλόνυμφους αυτή η πανέμορφη πόλη.

Όχι δεν είναι σε νησί, είναι το Cape Town.

Όχι δεν είναι σε νησί, είναι το Cape Town.

3. Κωνσταντινούπολη Στο σταυροδρόμι μεταξύ δύο ηπείρων, η Κωνσταντινούπολη αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες και ατμοσφαιρικές πόλεις στον κόσμο. Παραδοσιακή και σύγχρονη, η Πόλη προσφέρει στο ζευγάρι-to-be και τους καλεσμένους τους απίστευτα τοπία, μοναδική κουζίνα και υπέροχη νυχτερινή ζωή.

Το τέλειο γαμήλιο σκηνικό: η Αγία Σοφία!

Το τέλειο γαμήλιο σκηνικό: η Αγία Σοφία!

4. Αμπού Ντάμπι Αυτό το εξωτικό και φιλόξενο μέρος μπορεί να θυμίζει Ντουμπάι με την υπερβολή και την πολυτέλεια του αλλά διαθέτει κι άλλες χάρες: πλούσια πολιτιστική ζωή, καταπράσινα και φουτουριστικά τοπία και απίστευτο φαγητό. Τι άλλο να ζητήσει ένα ζευγάρι από το γαμήλιο προορισμό του;

Κι όμως, το "εναλλακτικό" Ντουμπάι, όπως αποκαλείται συχνά το Abu Dhabi, αποτελεί έναν από τους καλύτερους γαμήλιους προορισμούς στον κόσμο.

Κι όμως, το “εναλλακτικό” Ντουμπάι, όπως αποκαλείται συχνά το Abu Dhabi, αποτελεί έναν από τους καλύτερους γαμήλιους προορισμούς στον κόσμο.

5. Άκκρα Μπορεί δίπλα στη λέξη «Γκάνα» να μην σας κολλάει και πολύ η λέξη «γάμος», ωστόσο σύμφωνα με τους συντάκτες του Pulse, κάνετε λάθος! Η Άκκρα αποτελεί ένα λαμπερό πολιτιστικό κέντρο, με την ιστορία και την ιδιαίτερη κουλτούρα της να ζωντανεύει μέσα από μνημεία, μουσεία, εστιατόρια, καφέ και καταστήματα. Κι όλα αυτά με φόντο (και πρόσβαση) την άγρια αφρικανική φύση και τον Ατλαντικό Ωκεανό!

Πλούσια σε κουλτούρα, νυχτερινή ζωή, γεύσεις και τοπία, η πανέμορφη Άκκρα αποτελεί την έκπληξη της λίστας!

Πλούσια σε κουλτούρα, νυχτερινή ζωή, γεύσεις και τοπία, η πανέμορφη Άκκρα αποτελεί την έκπληξη της λίστας!

Comments are closed.