Προφίλ

Νέο και μοναδικό

Το gamosdeco.gr είναι το μοναδικό site στο internet αφιερωμένο αποκλειστικά στον ανθοστολισμό του γάμου και της δεξίωσης.
Δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες ανθοπώλες να προβάλλουν και να αναδείξουν τη δουλειά τους σε ένα δημοφιλές site.
Οι μελλόνυμφοι που επισκέπτονται το gamosdeco.gr μπορούν να περιηγηθούν σε μια πλούσια συλλογή από προτάσεις ανθοστολισμού και να επιλέξουν σε ποιον ανθοπώλη θα απευθυνθούν για το στολισμό της μεγάλης στιγμής.
Τα ανθοπωλεία – μέλη μας συνεχώς ανανεώνουν τις προτάσεις ανθοστολισμού και συνεχώς προστίθενται νέα μέλη από όλη την Ελλάδα.

Πρωτοτυπία – Κέρδος για τους επισκέπτες

Το gamosdeco.gr δεν είναι ένας τυπικός επαγγελματικός κατάλογος. Δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ρωτήσουν σχετικά με κάποια πρόταση ανθοστολισμού, να ζητήσουν προσφορά ή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ραντεβού με όποια ανθοπωλεία επιθυμούν.
Μπορούν να κερδίσουν σημαντικά δώρα ή να εκμεταλλευτούν τα πακέτα προσφορών που προσφέρουν τα ανθοπωλεία – μέλη μας στους επισκέπτες του που θα αναθέσουν τον ανθοστολισμό του γάμου τους σε κάποιο από αυτά.

Στοχευμένη και αποδοτική διαφήμιση

Το gamosdeco.gr είναι ο χώρος όπου κάθε επαγγελματίας ανθοπώλης εμπιστεύεται για την προβολή της δουλειάς του στους ανθοστολισμούς γάμων, που αποτελούν το σημαντικότερο τομέα του κλάδου.
Οι επισκέπτες του είναι στη πλειοψηφία τους μελλόνυμφοι που αναζητούν τους καλύτερους επαγγελματίες για να τους εμπιστευτούν την οργάνωση του γάμου τους.
Έτσι, το gamosdeco.gr είναι ο ιδανικός διαδικτυακός τόπος για να διαφημιστούν γενικότερα όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο χώρο.