Με ποια κριτήρια επιλέγουμε την τούρτα γάμου;

Η τούρτα γάμου δεν είναι μία απλή τούρτα. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους και το να γνωρίζουμε τα κριτήρια επιλογής της γαμήλιας τούρτας, είναι πολύ σημαντικό.

Ο κ Νίκος Κασάπης, υπεύθυνος του Ζαχαροπλαστείου Μακεδονικό, μας αναλύει τις διαφορές και τα κριτήρια επιλογής της γαμήλιας τούρτας.

Η διαφορά μιας απλής τούρτας με την τούρτα γάμου.

Η διαφορά μίας γαμήλιας τούρτας από μία απλή έγκειται περισσότερο στην εμφάνιση και την παρουσίαση της.

Η γαμήλια τούρτα δημιουργείται βάσει των χαρακτηριστικών που έχει ο κάθε γάμος, χρώματα, λουλούδια, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Επίσης ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που διακρίνει μία γαμήλια τούρτα είναι οι αποχρώσεις των χρωμάτων της, οι οποίες στην πλειονότητα τους είναι απαλές.

Με ποια κριτήρια επιλέγουμε την τούρτα γάμου μας;

Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε την τούρτα του γάμου είναι: η ποιότητα, η γεύση (η οποία συνδέεται με την γευστική προτίμηση του κάθε ζευγαριού), η εμφάνιση και το κόστος.

Λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει το κριτήριο του κόστους αποκτά μεγάλη βαρύτητα και τα περισσότερα ζευγάρια για να μην πούμε όλα σχεδόν, προτιμούν ποιότητα και γεύση, αποφεύγοντας να επιβαρυνθούν με μια ιδιαίτερη εμφάνιση ή συσκευασία. Μένουν σε ποιο απλές και λιτές παρουσιάσεις.

Comments are closed.